Hoewel ik erg uitkijk naar een bord dampende boerenkoolstamppot met
worst, plaag ik mezelf, volkomen gemotiveerd, nog even tot het weer er
echt goed voor is. Ondertussen een hartig zoethoudertje dat er bepaald niet voor onderdoet, naar recept van
Barry en Vivian van Landzicht: een
gratin die zacht-zoete butternut ofwel flespompoen combineert met de
aardse smaak van boerenkool, pittige Parmezaanse kaas en een vleug
kruidige salie. Geserveerd met een biologische rundervink.
(net niet glutenvrij, desgewenst vegetarisch)
5,50 euro per portie, aan je deur bezorgd
Bestellen = even bellen (of app-en)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hallo mede lekkerbek! Super leuk dat je een reactie wilt achterlaten! Je kunt hiervoor het beste de optie anoniem kiezen (en gewoon je naam onder je bericht zetten). Wel moet je even de immer amusante anti-robot test doen. Deze optie kan ik niet uitschakelen. Dankjewel voor je moeite! Smakelijke groeten van Kookmarieke