En ook hier zit ik me nu al op te
verlekkeren... dit is echt een traktatie... hoewel ik voorheen van het
woord 'spek' nou bepaald niet warm werd, vind ik (en ieder voor wie ik
het maakte) dit echt super smullen:
Aan het stuk geroosterd
buikspek, met biologische zuurkool, licht pittige appelcompote en biologische aardappelpuree. 's
Zomers maak ik dit graag met rabarbersaus, omdat het zuur-zoet zo
heerlijk combineert met het het hartig, nu dus met zuurkool en appel.
(Ook deze credits gaan overigens weer naar Landzicht!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Hallo mede lekkerbek! Super leuk dat je een reactie wilt achterlaten! Je kunt hiervoor het beste de optie anoniem kiezen (en gewoon je naam onder je bericht zetten). Wel moet je even de immer amusante anti-robot test doen. Deze optie kan ik niet uitschakelen. Dankjewel voor je moeite! Smakelijke groeten van Kookmarieke